سیر سیاه ترشی 2020-09-14

طرز تهیه سیر ترشی چطوری در زمان کم سیر ترشی خوشمزه درست کنیم؟ مجله سلامت ریوک

علاوه بر این برای ترش شدن این ترشی از سرکۀ بالزامیک استفاده می کنند. اما در نبود این سرکه می توانید از سرکۀ قرمز، رب انار و سس سویا استفاده کنید. گفتنی است که سس سویا هم مانند همان نبات یا شیرۀ خرما نقش سرعت بخشی به روند تهیۀ ترشی سیر را دارد.

در ماهیتابه ای جداگانه سیر له شده را در روغن یا کره تفت می دهیم و کمی زردچوبه به آن می افزاییم. در ادامه یک عدد تخم مرغ را نیز داخل آن می شکانیم و خوب هم می زنیم و یک ربع آخر پخت به سبزی اضافه می کنیم. علاوه بر این سیر ترشی به مرور زمان به رنگ قهوه‌ای تیره در می‌آید. درنتیجه اگر از سرکه قرمز استفاده کنید، رنگ سیر ترشی شما تیره‌تر می‌شود اما استفاده از سرکه سفید باعث خواهد شد رنگ روشن‌تری داشته باشید. تهیه ترشی سیر یکی از بهترین روش‌های نگهداری سیر برای یک مدت طولانی است که روش‌های تهیه آن متنوع است. برای شروع باید پوست رویی، ریشه و ساقه سیرها را بکنید.

نصف سرکه را با رب انار، نمک و مخلوط گلپر و فلفل قرمز ترکیب کنید. اگر به طعم‌های تند علاقه ندارید فلفل را از فهرست مواد اولیه حذف کنید؛ اما برای خوش عطروطعم شدن ترشی سیر پیشنهاد می‌کنیم که از گلپر استفاده کنید. به نام خدا، دوستان و همراهان همیشگی مجله خانوادگی زرین بانو  سلام، امیدوارم که حالتون عالی باشه .

همان طور که میدانید این ترشی انواع مختلفی دارد که شامل سیر ترشی مرواریدی، سیر ترشی سیاه هفت سال به بالا ، ترشی گل سیر و ترشی های سیر هفت ماه و… است. اما قبل از آن باید بگوییم به چه موادی نیاز دارید. بهترین سیرها در فصل بهار رشد می‌کنند و این فصل، مناسب‌ترین زمان برایتهیه سیرترشی است.

تصور عموم جامعه این است که خوردن ترشی هنگام سرماخوردگی باعث تشدید علائم می‌شود بنابراین از خوردن این خوراکی مفید پرهیز می‌کنند و سراغ روش‌های رایج درمان خانگی سرماخوردگی می‌روند. این در حالی است که برخی متخصصین تغذیه معتقدند که نه تنها ترشی برای سرماخوردگی ضرر ندارد بلکه با داشتن ویتامین C به روند بهبودی نیز کمک خواهد کرد. اما در پاسخ به این سوال که آیا ترشی و سرکه برای سرماخوردگی ضرر دارد؟ باید با ادامه این مطلب از مجله ستاره همراه شوید. برای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است.

پس از آن سیرترشی را به همراه سرکه آن درون شیشه بریزید و در آن را به خوبی ببندید. یک روز صبر کنید تا سیر ترشی هفت ساله آماده مصرف شود. در مرحله اول پوست خارجی بوته سیر را بکنید و حسابی شستشو بدهید. بعد بگذارید سیرها خوب خشک شوند و آب نداشته باشند سپس به مدت 10 تا 15 دقیقه سیرها را در مخلوط سرکه و رب انار، نبات و سس سویا بجوشانید البته دقت کنید که سیر نباید خیلی نرم شود. سپس صبر کنید تا سیرها خنک شوند و بعد آن را در ظرف مورد نظر بگذارید و سرکه را روی آن بریزید، سرکه باید روی سیرها را بپوشاند.

بعد آنها را داخل شیشه مرتب بچینید و سرکه را روی سیرها بریزید در حدی که روی سیر گرفته شود. درب شیشه را ببندید و حدود یک ماه در جای خشک و خنک و تاریک بگذارید تا سیر ترشی خانگی شما برسد. مانند طرز تهیه‌های قبلی سیرها را شسته و خشک کنید.

به همین دلیل در این مقالۀ اسنپ فود طرز تهیۀ سیر ترشی را به شما توضیح می دهیم. سس سویا باعث میشه که فرآیند تخمیر در ترشی سریع تر شود و همین طور باعث سیاه رنگ شدن ترشی میشه و سرکه بالزامیک هم باعث شیرین شدن سیر ترشی میشه . شما هم اگر در منزل موجود بود می تونید استفاده کنید. سیرترشی به طور معمول پس از ۶ ماه قابل استفاده است.

در ادامه اجازه می دهیم سیرها به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه درون سرکه بجوشند تا به آنها شوک وارد شود. حالا در هوای آزاد یک پارچه حوله ای تمیز پهن می کنیم، سپس سیرهای بوته ای را به صورت وارونه روی آنها چیده و اجازه می دهیم به مدت ۷ ساعت به همین حالت باقی بمانند تا کاملا خشک شوند. سیر ترشی جزو کنار غذاهای بسیار محبوب در سفره ایرانیان به خصوص شمالی‌‌ها است. در این مقاله سعی کردیم روش‌های متداول برای درست کردن سیر ترشی را معرفی کنیم امیدواریم که برایتان مفید بوده باشد.

در بخش آموزش ترشی آشپزخانه زرین بانو با طرز تهیه ترشی سیر ،یاهمون سیر ترشی در خدمتتونم. نتیجه گیریسیر ترشی سیاه نوعی ماده غذایی خوشمزه و پرخاصیت است که به دلیل وجود ترکیبات مفید در آن دارای خواص دارویی متعددی است. با استفاده از مواد اولیه مرغوب و رعایت نکات ایمنی می توانید سیر ترشی سیاه را در خانه تهیه و از خواص آن بهره مند شوید. لازم است بدانید که سس سویا باعث تخمیر ترشی شما می‌شود. برای همین است که با این روش سیرترشی هفت‌ساله را می‌توانید در عرض چهل روز آماده و میل کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . اگر سیر ترشی تان را روبروی آفتاب قرار دهید به مروز پخته میشوند و سیر شما نرم و شیرین خواهد شد. می توانید قبل داخل سیر ترشی یک برگ بو یا یک شاخه آویشن قرار دهید. داخل سیر ترشی می توانید از سبزی های معطر نیز استفاده کنید. به صورت جوشانده مصرف شده و همچنین خام آن پس از قرار دادن در سرکه یا سالاد استفاده می‌شود.

در واقع شما به‌نوعی طرز تهیه ترشی سیر پخته را دنبال خواهید کرد. سیرها را به خوبی شستشو دهید و پوسته خارجی آن‌هارا جدا کنید. سپس سیرها را روی یک پارچه نخی تمیز بگذارید تا کاملا خشک شوند.

سیر سیاه دکتر بیز

اما سیر ترشی خوشمزه زمان زیادیطول می‌کشد تا آماده شود. سیر ترشی فواید دزرمانیبسیاری دارد اما استفاده بیش از حد از آن برای سلامتی شما مضر است و بهتر است برایخوردن مواد غذایی روزانه، تعادل را رعایت کنید. طرز تهیه سیر ترشی با رب انار ، سیرترشیرا سیاه‌تر می‌کند. سیر ترشی با گذر زمان تیره رنگ می‌شود و رب انار به تسریع اینروند کمک می‌کند. همچنین می‌توانید به جای سرکه معمولی، از سرکه بالزامیک استفادهکنید.

بعد از خنک شدن آب شیشه ترشی را آرام از داخل قابلمه آب بیرون می آوریم و در جای خشک و خنک دور از نور مستقیم خورشید قرار می دهیم تا ترشی آماده شود. نکته مهم در مورد سیر ترشی این است که این ترشی هر چقدر بیشتر بماند بهتر می شود. سیر گیاهی با خواص دارویی و طعم قوی به عنوان یک چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. سیر ترشی نوعی فرآورده از سیر است که در آن سیر خام در محلول سرکه و ادویه ها نگهداری می شود.

بوته‌های سیر را به صورت نگه دارید و یک لایه پوستروی آن‌ها باقی بگذارید. البته یک طرز تهیه برای سیر ترشی به صورت بدونپوست وجود دارد. در این روش پوست سیر به طور کامل گرفته می‌شود و پس از آماده شدنترشی، استفاده از آن بسیار راحت است. چون پس از درست شدن ترشی، نیازی به جدا کردنپوسته سیر نیست. از این روش برای تهیه ترشی سیر برای مهمانی استفاده می‌شود.

امیدوارم مقاله‌هایی که در این سایت به اشتراک می‌گذارم، برای شما ارزشمند باشد. می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. اگر از بیماری‌های زمینه‌ای مانند مشکلات گوارشی رنج می‌برید و سرماخورده‌اید سراغ ترشی نروید، به خصوص اگر پُر ادویه است زیرا منجر به تحریک معده و حتی رفلاکس می‌شود و علائم سرماخوردگی را شدت می‌دهد. ولی من از اونجایی که با ساده ترین روش خدمتتون آموزش می دم سعی می کنم از موادی که در منزل اکثر دوستان پیدا میشه نام ببرم. خدمات مشتریان ریوک آماده هرگونه پاسخگویی در زمینه سفارشات، پیگیری، شکایات، درخواستِ تعویض سفارش و راهنمایی مورد نیاز مشتریان است. ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

در کنار این کار هرسال سیر ترشی جدید درست کنید و کنار بگذارید. با این کار این همه مدت را چشم انتظار نبوده اید، و پس از گذشت هفت سال هرسال سیر ترشی 7 ساله دارید. سیر ترشی کهنه یا سیر ترشی هفت ساله طرفداران بیشتری دارد. اما سیر ترشی را می‌توان به صورت فوری و در چهل روز و یا حتی یک روزه نیز تهیه کرد. پس از اتمام پوست‌گیری، سیرها را آبکشی کرده و روی پارچه‌ای آبگیر پهن کنید تا کاملاً خشک شود.

اگر سرفه و گلودرد دارید تا زمان بهبودی از خوردن ترشی بپرهیزید زیرا با مصرف مواد اسیدی داخل ترشی ممکن است التهاب گلویتان بیشتر شود. سیر ها را داخل شیشه ای با درب فلزی که کیپ شود می چینیم. پس از خشک شدن سیرها و شیشه، سیرها را درون شیشه بچینید و کمی شیشه را تکان کمی دهید تا سیرها به خوبی در کنار هم جا بگیرند. بهتر است فضای بین سیرها کمتر باشد تا سرکه کمتری مصرف شود.

از این رو پیشنهاد می‌شود که حداقل ۳ ماه فرصت استراحت به سیر ترشی بدهید. با اضافه کردن این سه مورد بعد از 40 روز یک ترشی سیر خیلی خوشمزه نصیب شما می شود. درصورتی که از سركه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده می كنید، سیرترشی باكیفیت بالایی خواهید داشت. هر چقدر که ترشی در جای خنک و به دور از آفتاب باشه سیر ترشی ما ترد تر خواهد بود و طعم تندی هم خواهد داشت.

مخلوط سرکه و نمک را در بطری بریزید و حدود چند میلی متر سر بطری را خالی بگذارید. سپس یک شیء نازک بلند را در بطری فرو کنید و چند بار از کف بطری به سمت بالا بکشید تا حباب داخل آن خارج شود. بطری را در جای خنک قرار دهید تا سیر‌ها برسند و آماده مصرف شوند. اگر بطری را زیر نور آفتاب قرار دهید ترشی سیر نرم‌تر میشود و بوی آن نیز کمتر میشود، ولی در صورت قرار دادن در محل خنک، ترشی سفت‌تر و با بوی تندتر عمل می‌آید. امروزه سیر ترشی به دو صورت صنعتی و خانگی تهیه میشود و انواع سیرترشی (سفید و قهوه‌ای) را میتوان از فروشگاه‌ها تهیه کرد. سیر ترشی های شرکتی به علت فرایند آماده سازی و جوشیدن سیر و سرکه بسیاری از خواص ترشی سیر خانگی را ندارند به همین دلیل توصیه ما به شما عزیزان تهیه ترشی گل سیر خانگی سالماطور میباشد.

طرز تهیه سیر ترشی با نباتبرای درست کردن سیر ترشی فوری به کار می‌رود. این ترشی طرفداران بیشتری را جذبکرده است چون سریع حاضر می‌شود و نیازی نیست ۶ ماه صبر کنید. این ترشی به سیر خام،سرکه بالزامیک، نمک، سس سویا و رب انار نیاز دارد. یکی از انواع ترشی های خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در تمام فصل های سال تهیه و در کنار غذا سرو می شود. سیر ترشی علاوه بر طعم خوبی که دارد برای سلامتی بدن نیز بسیار مفید است. با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه سیر ترشی تهیه کنید.

سپس پوست آن را به جز لایه آخر بگیرید.سیر ها را شسته و بگذارید تا در آفتاب خشک شوند. با این آموزش شما می توانید بهترین “سیر ترشی” مهیا و میل نماید تا نهایت لذت را از این ترشی معرکه ببرید. ترشی با وجود تمام فوایدی که می‌تواند برای بهبود سرماخوردگی داشته باشد اما ممکن است منجر به عوارضی برای فرد بیمار شود، بنابراین با توجه به علائم و شرایطتان اگر لازم است خوردن ترشی را متوقف کنید. با افتخار، حدود ۵ سال است که در دپارتمان تولید محتوای مجموعه سالماطور فعالیت می‌کنم. هدف من همواره این بوده که محتوایی باکیفیت و آموزنده ارائه دهم که برای خوانندگان مفید باشد و به ارتقای دانش آن‌ها کمک کند.

سیرترشی‌هایی که در بازار وجود دارند مواد افزودنی و نگهدارنده دارند که برای سیستمگوارش مضر است. ترشی‌هایی که به صورتعمده و باز به فروش می‌رسند نیز سرشار از آلودگی هستند. سیر ترشی هفت ساله بسیار نرم است و به اصطلاح«در دهان آب می‌شود».

سیب‌زمینی ترش غذای مناسبی برای مبتلایان به بیماری قند «دیابت» می‌باشد. منشأ سس کشور یونان است که از سیر خرد شده، خیار رنده شده و ماست تهیه می‌شود. در بلغارستان "сух таратор" به معنی تاراتور خشک شده، نامیده می‌شود که هیچ شباهتی به تارتور عربی ندارد. سبزی های را ریز خرد کنید و آن را با نصف لیوان در گمج بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید با حرارت کم بپزد. رب گوجه ها رو روی سیر ها بریزید و بعد سرکه رو هم اضافه کنید .

اما در نظر داشته باشید که سرکه انواع مختلفی دارد و از خواص سرکه سیب می‌توان به بهبود گلودرد ناشی از حساسیت یا سرماخوردگی اشاره کرد. توم سس سیر غلیظی است که در سرزمین شام رایج است.[۱۷] حاوی سیر له‌شده، نمک، روغن زیتون یا روغن نباتی و آب لیمو است[۱۸] که به‌طور سنتی با استفاده از هاون چوبی له می‌شود. آیولی یک سس مدیترانه‌ای است که از سیر و روغن زیتون تهیه می‌شود. سس سیر را می‌توان برای طعم دادن به بسیاری از غذاها و بشقاب‌ها مانند استیک، ماهی، غذاهای دریایی، گوشت گوسفند، دنده، مرغ، تخم‌مرغ و سبزیجات استفاده کرد.[۱][۲] از این سس به عنوان چاشنی نیز استفاده می‌شود.

(وارد کردن سیر به ترکیب غذا در ابتدای مراحل پخت مواد غذایی اشتباه است. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه می‌شود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزه‌دار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده می‌شود.

به‌طوری‌که عموم مردم بر این باورند که سیر ترشی بیش از ۴۰ خاصیت دارد. ترشی سیر به دلیل داشتن ترکیبات آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی موجب تقویت سیستم ایمنی، کاهش فشارخون و کلسترول بد، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و هضم غذا می‌شود. همانطور که گفته شد سیر یکی از گیاهانی است که برای سلامتی ما بسیار مفید است و به علت خاصیت میکروب کشی، عفونت را از بین میبرد. سیر ترشی یکی از ترشی هایی است که میان ایرانیان محبوبیت زیادی دارد. این در حالی است که علاوه بر خواص، طعم سیر ترشی خانگی بهتر از محصولات کارخانه ای است.

از طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله برای دارو در طبسنتی نیز استفاده می‌شود و این ترشی، درمانی برای بسیاری از بیماری‌ها است. برای تهیه این ترشی، سیرها را به طور منظم درظرف ترشی بچینید. سپس به اندازه یک قاشق چای‌خوری، نمک به آن اضافه کنید.

سپس آن را در جای خشک و خنک و دور از نور خورشید قرار بدهید حداقل باید بـه مدت 1 سال آن را باز نکنید تا سیرها کمی برسند. هرچه بیشتر سیرها بماند بهتر میرسند و باعث میشود بعد از مصرف دهان کمتر بو بدهد. اگر در اثر خوردن سیر ترشی، خواستید بوی سیر را از بین ببرید، مقداری چای خشک را روی زبانتان بریزید و بمکید. در صورت در دسترس نبودن سرکه بالزامیک و سرکه خرما می‌توانید به همان میزان از سرکه قرمز و شکر قهوه‌ای و یا عسل استفاده کنید در این صورت سرکه خرما را نیز می‌توانید حذف کنید. این روش در واقع از روش‌های خوردن سیر محسوب نمی‌شود، اما برای بهبود عفونت‌های گلو، گوش و دهان بسیار موثر است.

این ترشی خوشمزه از معروف ترین ترشی های ایرانی محسوب می شود و معمولا به دو صورت فوری و هفت ساله تهیه می شود. البته سیر ترشی کهنه یا همان هفت ساله طرفداران بیشتری دارد، برای مشاهده آموزش طرز تهیه سیر ترشی در ادامه با چیشی همراه باشید. یکی دیگر از روش‌های تهیه سیر ترشی مربوط به دستور تهیه ترشی با آب گوجه‌فرنگی است که طعمی متفاوت از طرز تهیه ترشی سیر عادی دارد. قابلمه را با سرکه، نبات، فلفل، گلپر و نمک پر کنید. اجاق را با حرارت ملایم روشن کرده و اجازه دهید که سس ترشی سیر به جوش بیاید. حالا باید سیرها را به مدت ۴ تا ۸ دقیقه در سس مخصوص انداخت تا نرم شود.

به دلیل واکنش‌های شیمیایی این تغییر رنگ رخ می‌دهد و پس از آنبه سمت قهوه‌ای میل پیدا می‌کند و تیره می‌شود. سرکه طبیعی ترشی شما را خوش طعم‌تر می‌کند وخواص دارویی آن را افزایش می‍‌دهد. این ترشی پس از گذشت ۶ ماه قابل استفاده است وهرچه زمان بیشتر بگذرد، خوشمزه‌تر، شیرین‌تر و مفیدتر می‌شود. سیر سرشار از آنتی‌اکسیدان است و برای تقویتسیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سیر ترشی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با آموزش طرز تهیه سیر ترشی با پارسی دی همراه باشید. سرکه را در قابلمه‌ای بریزید، نمک را به آن اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا سرکه به جوش آید و نمک در آن حل شود. سپس حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید سرکه خنک شود. بطری مخصوص ترشی را تمیز بشویید و اجازه دهید کاملا خشک شود، سپس ادویه‌ها را در بطری بریزید. سیر‌های پوست گرفته را روی ادویه‌ها بریزید و تا حد ممکن شیشه را از سیر پر کنید، ولی سیر‌ها را فشار ندهید.

اگر هم سوالتان این است که سیر ترشی برای سرفه خوب است یا نه؟ باید در پاسخ بگوییم که ممکن است باعث تشدید سرفه شود بنابراین اگر از سرفه‌های شدید رنج می‌برید سیر ترشی نخورید. برای شروع مطابق طرز تهیه ترشی سیر ساده، سیرها را شسته و خشک کنید تا برای ساخت ترشی سیر با رب انار آماده شود. تا سیرها کاملاً خشک می‌شوند باید به سراغ تهیه سس ترشی رفت. در صورت تمایل می‌توانید سیرها را حبه، حبه کرده یا به‌صورت درسته داخل ظرف بریزید. پس از پر شدن ظرف نمک را روی سیرها ریخته و سرکه را به مواد اضافه کنید و درپوش ظرف را محکم ببندید تا هوا به داخل ظرف نفوذ پیدا نکند.

توجه داشته باشید که رطوبت باعث کپک زدن سریع سیر ترشی می شود. در ادامه فلفل سبزها و شاخه های ترخون را نیز می شوییم و روی پارچه ای یا کنار سیرها قرار می دهیم تا آن ها نیز کاملا خشک شوند و رطوبشان گرفته شود. فلفل سبزها را می شوییم و خشک می کنیم و ترخون را نیز می شوییم و روی پارچه ای قرار می دهیم تا زودتر خشک شود. سپس سیرها که خشک شدند در شیشه ای می ریزیم و لابه لای سیرها ترخون و فلفل قرار می دهیم و کمی نمک روی سیرها می پاشیم و سرکه روی آن ها می ریزیم تا جایکه کاملا روی سیرها را بپوشاند. برخی افراد به ترشی سیر شیره خرما و یا رب انار نیز اضافه می کنند. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبه‌های سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط می‌شود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن می‌شود.

ظرفسیرها را با پارچه بپوشانید و پس از یک روز آن را در جای خنک و تاریک قرار دهید.حداقل دو هفته صبر کنید تا سیر ترشی شما برای خوردن آماده شود. طرز تهیه سیرترشی سفید مشابه سیر ترشی‌های دیگر بود و فقط در آن رنگ سیرها سفید می‌مانند.این نوع سیر ترشی سلیقه بسیاری از افراد است و از خوردن آن لذت می‌برند. ستاره | سرویس آشپزی – ترشی سیر به روش های مختلفی تهیه می شود؛ از تهیه ترشی سیر با شیره انگور گرفته تا ترشی سیر با سرکه سفید و ترشی سیر با رب انار. اما در این مطلب قرار است ما طرز تهیه سیر ترشی را به شما آموزش دهیم که در دهان آب شود و مشتری ثابت آن شوید؛ بله؛ ترشی سیر ۷ ساله فوری برای شما آورده ایم؛ از نوع شمالی و حرفه ای آن! این ترشی خوشمزه با بسیاری از غذاها مثل لوبیا پلو، میرزا قاسمی، ماهی و…خورده می‌شود.

برای درست کردن سیر ترشی هفت ساله با سرکه خرما و بالزامیک ابتدا باید سیر ها را خوب تمیز کنید و بشورید. حتما اجازه دهید تا بوته‌های سیر بعد از شستن خشک شوند تا سیر ترشی کپک نزند. وقتی بوته‌های سیر خشک شد آن‌ها را در یک قابلمه بریزید سرکه خرما و سرکه بالزامیک را به سیر‌ها اضافه کنید.

ظرف رو خیلی تا لبه پر نمی کنیم چون ممکن هست سرکه بعد چند روز بالا بیاد و سرریز بشه ،درب ظرف رو می بندیم و در جای تاریک و خنک قرار می دیم. سیر ترشی از معدود ترشی‌هایی است که برای اکثر مزاج‌ها مانند مزاج بلغمی، دموی، صفراوی و سودایی کمترین عوارض را دارد .این ترشی بعد از ۷ سال به معتدل‌ترین وضعیت طبیعی خود خواهد رسید. سیر ترشی به عنوان ماده‌ای دارویی و غذایی در طب سنتی جایگاه ویژه ای دارد. ریوکخواهان افزایش سطح کیفی زندگی سالم شما عزیزان است. استفاده از ادویه‌هایی مثل رازیانه، خردل، فلفلو سبزی‌های معطر مثل آویشن یا برگ بو موجب خوش طعم شدن سیر ترشی شما می‌شوند. اگر پس از مدتی متوجه آبی یا سبز شدن سیرهاشدید، نگران نشوید.

سپس سرکه را به آرامی درون شیشه بریزید تا روی سیرها را کاملا بپوشاند و حدود یک بند انگشت از سیرها بالاتر بی‌آید. بوته های سیر، در فصل بهار تازه هست و برای تهیه این ترشی مناسب می باشد . چند لایه از پوست روی آنها جدا كنید تا حبه ها معلوم شوند ولی بوته ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت ديگر، بوته های سیر تنها باید یک لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود. فروشگاه سالماطور، ارائه دهنده محصولات طبیعی و بر مبنای سلامت خانوار، فعالیت خود را از سال 1394 آغاز کرد.

برای تهیه ترشی سیر در ابتدا سیرها را چند ساعت در اب خیس کنید تا پوست ان راحت کنده شود ، پس از اینکه پوست سیرها را کندید بشوئید و بگذارید خشک شوند. سیرهای تمیز را درون شیشه ای مناسب بریزید سپس دانه های فلفل ، سبزی معطر و کمی نمک را روی سیرها بریزید ، در انتها نیز سرکه اضافه کنید تا روی سیرها را بپوشاند. شیشه سیر ترشی اماده را در جای مناسبی قرار دهید ، برای مصرف سیر ترشی 1 سال زمان لازم است ، اگر سیر ترشی 7 سال بماند خاصیت دارویی زیادی پیدا میکند. میتوانید از انواع سرکه ها مانند سرکه انگور یا سرکه سیب برای تهیه سیر ترشی استفاده نمائید ، اگر میخواهید سیر ترشی شما زودتر برسد ان را در افتاب قرار دهید. میتوانید سیرها را با پوست ترشی کنید ، برا این منظور پوست ضخیم روی سیر را بگیرید و درون سرکه قرار دهید ، در اینصورت نیازی به استفاده از فلفل نمیباشد.

یکی از طعم‌های جالب ترشی سیر حاصل آماده‌سازی آن با رب انار است. اگر به دنبال تجربه طعمی ملس و نرم هستید، طرز تهیه سیر ترشی با رب انار را دنبال کنید. سپس سیرها را به همراه سرکه خنک شده داخل شیشه بریزید. فلفل سبز و ترخون را نیز لابه لای سیرها به شیشه اضافه کنید و درب شیشه را محکم ببندید تا هوا داخل آن نفوذ نکند و ۳ روز بعد سیرترشی آماده مصرف است نوش جان. طرز تهیه سیر ترشی هفت ساله واقعی با آموزش زیر تفاوتی نمی‌کند.